Értékeink

Értékeink

Hatalmas választék, rendkívül kedvező árak, folyamatos megújulás, a magas svájci minőségi követelményeknek való feltétlen megfelelés, és a vásárlói igények és visszajelzések maximális figyelembevétele – ezek a legfőbb értékeink.

Választékunkban női és férfi karórák, asztali pilótaórák és zsebórák is megtalálhatóak. Karóra kollekcióinkban külön gyűjteményeket szentelünk az automata óráknak, a kronográfoknak, a holdfázis kijelzésű modelleknek, a kerámia óráknak, a hétköznapi daraboknak, a hagyományos típusoknak és a női ékszeróráknak is. Katalógusunk több mint 1000 féle karórát vonultat fel, amelyek között a fiatalok és az idősek, a hagyománytisztelők és a trendeket követők, a sportos vagy épp elegáns megjelenést keresők is megtalálják a számukra megfelelő darabokat.

Nagy hangsúlyt fektetünk óráink minőségének folyamatos fejlesztésére. Ma már kizárólag nikkelmentes acélból vagy bőrbarát titániumból készítünk karórákat, minőségi óraszerkezetekkel, köztük a legújabb legmodernebb változatokkal.

Tudjuk, hogy svájci órát azért választanak, mert hosszútávra, akár egész életük során szeretnék használni azt. Ez arra kötelez bennünket, hogy ne csak az áraink legyenek kedvezőek, de óráink minősége is elsőrangú legyen. Az értékes és értékarányos órakészítést kötelességünknek tartjuk; ahogyan az órákhoz biztosított hátteret és vásárlóink garanciaidőn belüli vagy akár azon túl is tartó alkatrész ellátását, és óráink javíthatóságának szavatolását.

« Vissza a főoldalra